• +40 257219090
  • transport@argointernational.ro
  • Arad, Romania

Cum poate fi sporită transparența proceselor de transport ale furnizorilor dumneavoastră? Care sunt avantajele transporturilor directe?
O livrare la timp ar putea spori productivitatea?
Este utilă externalizarea operațiunilor de montare prealabilă sau de gestionare a ambalajelor?
Un sistem inteligent de logistică a achizițiilor, accelerează fluxul de mărfuri și reduce stocurile dumneavoastră.
Prin intermediul rețelei noastre de transporturi, perfecționată până la cele mai mici detalii, sporim eficiența transportului dumneavoastră de mărfuri. Procesele inteligente de cross-docking, asigură funcționarea mai rapidă și mai flexibilă a fluxurilor dumneavoastră de mărfuri. În acest fel, am redus durata ciclului de producție pentru clienții noștri și am scăzut costurile procesului.
Depozitul nostru este depozitul dumneavoastră. Acesta este adaptat la variațiile sezoniere, este întotdeauna bine dotat și în permanență actualizat. La cererea dumneavoastră efectuăm și operațiuni suplimentare: de la comisionare, ambalare și până la expediere. În acest fel, câștigați flexibilitate, iar costurile dumneavoastră fixe devin variabile.
Care este cea mai potrivită soluție pentru nevoile dumneavoastră? Mărfurile trebuie să ajungă extrem de repede la client? Sau preferați un preț foarte avantajos? Care sistem este potrivit pentru livrările individuale urgente? Și care sistem este compatibil pentru distribuția în masă? Vă oferim sisteme variate de distribuție în întreaga lume. Inclusiv servicii de manipulare, logistică pentru retururi și vămuire.
Împreună cu dumneavoastră elaborăm o soluție logistică individualizată pentru întregul proces de aprovizionare, vânzare și distribuție. Din momentul achiziției și până la livrare. În acest fel partenerii, mărfurile și informațiile sunt concentrați într-un singur punct de contact (SPOC) și monitorizați la nivel central. Astfel, aveți în permanență o imagine clară asupra situației și un singur contact dedicat pentru oricare din problemele dumneavoastră.