• +40 257219090
  • transport@argointernational.ro
  • Arad, Romania

Transport

Transport intern

ARGO, cu sediul în Arad, efectuează transport și expediții rutiere de mărfuri pe rute interne, oriunde în România.
Asigurăm servicii complete de transport pentru orice tip de mărfuri în regim de camion complet dar și grupaj de marfă, inclusiv cu preluări și predări de marfă "door to door".
Avem parteneri în toate localitățile din țară și suntem pregatiți să preluăm și să transportăm mărfurile dumneavoastră în orice colț al țării cu costuri mici și timp de executare redus.
Indiferent de natura solicitanților (persoane fizice, firme, corporații, ambasade, instituții, organizații) ori de necesitățile și comenzile dvs., experiența noastră garantează calitatea serviciilor de transport și, după caz, găsirea unor soluții optime, astfel încât cererile primite să fie satisfăcute.

Transport internațional

Compania ARGO efectuează transporturi internaționale pentru orice fel de mărfuri și bunuri.
Suntem în măsură să satisfacem cererile clienților noștri, pentru orice tip de mărfuri și bunuri, dinspre și către orice destinație din Europa.
Relațiile de parteneriat cu companii și organizații cu experiență ce activează în transportul internațional și rețeaua de agenți, permit efectuarea și derularea transporturilor în condiții optime, de la colectări și livrări de marfă, formalități vamale și orice alte servicii conexe transportului (ambalare, împachetare, sigilare, manipulare, depozitare, expediere).

Contactați-ne pentru oricare dintre tipurile de transport:

  •     transport în regim exclusiv
  •     transport în regim de grupaj
  •     transport expres

 

Punem la dispoziție 60 de camioane specializate pentru orice tip de marfă, (având volum și dimensiuni multiple):

  • camioane Mega, cu o înălţime utilă de 3 metri cu tavan liftabil şi un volum util de 100 mc., camioane normale, cu o înălţime de 2,75 - 2,8 metri şi un volum util de 90 mc.;
  • 3 semiremorci specializate transport bobine (COIL);
  • 10 maşini pentru transport EXPRESS Mercedes Sprinter, cu o capacitate de 10 europaleţi şi 23 metri cubi.

Camioanele sunt dotate cu prelate certificate cod XL, sistem Multilock şi sigilabile.

Parcul auto de mare tonaj este format în proporţie de 75% din autovehicule de ultimă generaţie, respectând normele de poluare Euro6, 20 % au norme de poluare Euro5 şi EEV şi doar 5 % au norme de poluare Euro4 si Euro3.

Din întregul parc auto, 20% sunt camioane Mercedes, 40% sunt marca Scania, iar restul de 40% sunt Volvo, DAF, MAN şi alte mărci.

Pentru orice solicitare, vă rugăm să ne contactați.

Logistică

Cum poate fi sporită transparența proceselor de transport ale furnizorilor dumneavoastră? Care sunt avantajele transporturilor directe?
O livrare la timp ar putea spori productivitatea?
Este utilă externalizarea operațiunilor de montare prealabilă sau de gestionare a ambalajelor?
Un sistem inteligent de logistică a achizițiilor, accelerează fluxul de mărfuri și reduce stocurile dumneavoastră.
Prin intermediul rețelei noastre de transporturi, perfecționată până la cele mai mici detalii, sporim eficiența transportului dumneavoastră de mărfuri. Procesele inteligente de cross-docking, asigură funcționarea mai rapidă și mai flexibilă a fluxurilor dumneavoastră de mărfuri. În acest fel, am redus durata ciclului de producție pentru clienții noștri și am scăzut costurile procesului.
Depozitul nostru este depozitul dumneavoastră. Acesta este adaptat la variațiile sezoniere, este întotdeauna bine dotat și în permanență actualizat. La cererea dumneavoastră efectuăm și operațiuni suplimentare: de la comisionare, ambalare și până la expediere. În acest fel, câștigați flexibilitate, iar costurile dumneavoastră fixe devin variabile.
Care este cea mai potrivită soluție pentru nevoile dumneavoastră? Mărfurile trebuie să ajungă extrem de repede la client? Sau preferați un preț foarte avantajos? Care sistem este potrivit pentru livrările individuale urgente? Și care sistem este compatibil pentru distribuția în masă? Vă oferim sisteme variate de distribuție în întreaga lume. Inclusiv servicii de manipulare, logistică pentru retururi și vămuire.
Împreună cu dumneavoastră elaborăm o soluție logistică individualizată pentru întregul proces de aprovizionare, vânzare și distribuție. Din momentul achiziției și până la livrare. În acest fel partenerii, mărfurile și informațiile sunt concentrați într-un singur punct de contact (SPOC) și monitorizați la nivel central. Astfel, aveți în permanență o imagine clară asupra situației și un singur contact dedicat pentru oricare din problemele dumneavoastră.