• +40 257219090
 • transport@argointernational.ro
 • Arad, Romania

Service

Reparații

Reparații autoturisme, microbuze, autobuze, camioane, semiremorci, toată gama de vehicule diesel sau benzină.
Existenţa unui partener cu experiență și a unui client informat în cele mai mici detalii, vă ajută să fii încrezător în deciziile dumneavoastră. Într-un mediu de afaceri competitiv, opiniile avizate sunt un element esențial. Pentru aceasta, iți oferim un set complet de analize ale mașinii tale. Citire erori, ștergere erori, ștergere martor check engine. Programare interval service, resetare interval service. Curățare prin regenerare filtru de particule DPF, asistență pe partea mecanică/electrică și orice ai avea nevoie pentru autoturismul sau camionul/semiremorca ta.

Rețeaua noastră de service are ca și acceptanță plata sub formă: cash, Visa, Mastercard și DKV.

Service mobil 24/7

Având în vedere că, de cele mai multe ori, neplăcutul se întamplă la ore neprevăzute, îți oferim serviciul de asistență 24/7 pentru a fi alături de tine în orice situație și orice locație, încercând să îți oferim soluția optimă pentru problema apărută.

Vulcanizare 24/7

Servicii de vulcanizare, inclusiv vulcanizare mobilă 24/7
Chiar dacă e zi sau noapte, sau ești într-o parcare ori pe marginea drumului, dacă ai nevoie de asistență în domeniul vulcanizării sau service roți/anvelope, dispunem de o vulcanizare mobilă echipată cu mașină de dejantat, generator, compresor etc, gata să intervină în a te ajuta să poți reporni la drum în cel mai scurt timp.

Reparații sisteme încălzire/răcire

Reparații sisteme de încălzire și răcire în staționare, reparații instalații de climatizare.
Un proverb vechi spune că înțeleptul își face iarna car și vara sanie. Pe baza acestui proverb, noi suntem alături de tine și venim în sprijinul tău pentru orice probleme ai întâmpina la sistemul de încălzire/climatizare al autoturismului tău, egal că ai o problemă vara la încălzire sau iarna la răcire.

Geometrie

Geometrie la toate tipurile de autovehicule
Pentru a avea un interval de schimb al anvelopelor cât mai lung, pe lângă utilizarea corespunzătoare a acestora, presiunea verificată periodic și alți factori, este necesar să ai și o geometrie (cunoscut în termeni populari unghi de fugă) perfectă. Pentru aceasta, avem la dispoziția ta un aparat performant de ultimă generație, cu personal specializat de către furnizorul acestuia, pentru a putea oferi cele mai optime servicii.

Verificări tahograf

Tahografele sunt aparate de măsură și control care înregistrează km efectuați de autovehiculele comerciale și activitățiile șoferilor. Tahografele trebuie verificate periodic la maximum 2 ani, verificarea se face de societățile autorizate și monitorizate de RAR.

Societatea noastră vă oferă următoarele servicii:

 • Eliberare dovadă de verificare pentru orice tip de tahograf, valabilă 2 ani;
 • Verificare orice tip de tahograf și limitator de viteză;
 • Calibrare tahografe;
 • Montare și comercializare tahografe digitale;
 • Montare și comercializare limitatoare de viteză;
 • Descărcarea și interpretarea datelor din cartela șoferului și din tahograful digital.

Tinichigerie / vopsitorie

Indiferent dacă ai probleme legate de tinichigerie/vopsitorie dintr-un eveniment rutier, sau pur și simplu datorită vârstei autovehiculului tău, suntem la dispoziția ta! Firma noastră este dotată cu un echipament profesional și dispunem de personal calificat.

ITP

ITP la toate tipurile de autovehicule

Documente necesare efectuării ITP:

 • Carte de identitate a vehiculului (CIV) în original sau copie conform cu originalul;
 • Certificat înmatriculare în original;
 • Asigurare obligatorie (RCA);
 • BI/CI a celui care se prezintă cu vehiculul.

Spălătorie

Și pentru că uneori vremea ne strică planurile și aspectul partenerului nostru de drum (autovehicul / autocamion), avem pus la dispoziția ta, servicii de spălătorie și cosmetică auto, pentru a avea un partener de drum curat și aspectuos.